24 d’octubre dia internacional de les biblioteques

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 valoració total: 0,00 sobre 5)
Loading...

dia-biblioteca

 

Després d’uns dies d’adaptació necessària al nou curs escolar, el blog Llum de mar de la biblioteca INS Alella, recupera la seva activitat.

És per a nosaltres molt gratificant informar-vos de les activitats que s’estan posant en marxa per primera vegada al nostre institut entorn al dia 24 d’octubre, dia internacional de les biblioteques. Tenen, doncs, un caràcter inaugural i, per aquest motiu, desitgem s’incorporin a les activitats ordinàries del cursos següents. Les activitats són:

  • S’està formant un grup d’alumnes voluntaris, col·laboradors i dinamitzadors de la biblioteca. En aquest cas s’encarreguen de confeccionar un mural a la biblioteca que ens informarà sobre l’origen del dia 24 d’octubre, com dia internacional de la biblioteca.
  • S’ha creat el “Racó d’intercanvi”, on alumnes i professors poden agafar i/o deixar el llibre que desitgin.
  • Presentarem el logo oficial de la biblioteca, dissenyat per la nostra mare col·laboradora, la Sra. Sandra Serrahima.
  • Seguint la proposta d’una alumna, s’està preparant l’exposició “Una cita de…”, que s’ubicarà al primer pis. Els alumnes de l’ESO i algun de batxillerat presenten en un full la cita de la lectura o de la història oral, en qualsevol llengua, que per alguna raó té algun significat especial per ells.

Tenim per davant uns dies plens d’aportacions noves, engrescadores i emocionants que las volem compartir amb vosaltres.

Finalment, afegim enllaços interessants amb motiu del dia 24 d’octubre, es tracta de les pàgines de Jaume Centelles i de Bibliomèdia.

 

Posted in Dia Internacional de la Biblioteca, Foment de la lectura, General | Tagged , | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *