BARCELONA ES VESTEIX DE POESIA

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 valoració total: 0,00 sobre 5)
Loading...

SETMANA DE LA POESIA DE BARCELONA

setmana poesia

Amb el blog de la biblioteca, Llumdemar.com, volem recordar-vos que durant la setmana del 12 al 18 de maig Barcelona es vesteix de poesia. Es desenvolupa un seguit d’activitats orientades a la difusió de la poesia en diferents llocs i reflecteixen que la poesia està viva a la nostra ciutat. Els directors de la “Setmana de la Poesia” ens diuen:

La Setmana de la Poesia de Barcelona és una gran celebració pública que vol destacar la importància innegable de la poesia en les vides de les persones, en la vida de la ciutat i en la vida del sistema literari del país. En definitiva, la Setmana de la Poesia de Barcelona és el gran mostrari que ens fa visibles la diversitat i la vitalitat i l’excel·lència de la poesia catalana d’ara, i ens apropa veus potents del panorama internacional. A més, la Setmana de la Poesia de Barcelona encarna de manera intensiva i concentrada l’esperit de dedicació abrandada a la poesia que es percep a la ciutat tota la resta de l’any.

Setmana_de_la_Poesia_de_Barcelona_2015

Sempre és bon moment per llegir i escoltar poesia, però aquesta setmana ens convida molt especialmente a gaudir-ne.

Cliqueu sobre la paraula Poesia per accedir a la pàgina oficial d’aquesta activitat.

Posted in Poesia, Setmana de la Poesia 2015 | Tagged | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *