CELEBREM LA DIADA DE SANT JORDI

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 valoració total: 0,00 sobre 5)
Loading...
Sant Jordi 2014

Sant Jordi 2014

 

La colla dels Timbalins ha obert amb força l’acte, que ha tingut lloc al “pati de la cantina”, un escenari magnífic d’un matí primaveral preciós. Hem escoltat fragments de poemes i de relats en català i en castellà llegits pels alumnes que han guanyat el Concurs literari de Sant Jordi i el Concurs LLUM DE MAR, que s’ha inaugurat enguany amb la votació popular corresponent. Però no només aixó, també hem sentit la veu d’alguns alumnes recitant en alemany, en suec, en francès i en portuguès o  la professora Carme Paradís, igual que el curs passat. Com ja és habitual, s’han repartir els premis de la prova Cangur de Matemàtiques.

Finalment, l’acte s’ha tancat amb l’espectacular i professional exhibició de balls de saló a càrrec de Jordi Vengohechea i de la seva parella, Alba de Miguel.

Felicitacions als guanyadors i guanyadores i també als alumnes i professors  que han col·laborat en la realització d’aquesta festa, especialment, el professor Carlos Ruiz, com a coordinador, i els alumnes que han format la comissió.

 

 

Posted in SANT JORDI 2014 | Tagged , , , | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *