DIA 22 DE FEBRER, JORNADA DE PORTES OBERTES

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 valoració total: 0,00 sobre 5)
Loading...

portes obertes

El proper dilluns, dia 22 de febrer, com cada curs per aquestes dates, te lloc la Jornada de portes obertes a l’INS Alella.

El centre i la seva biblioteca estem a punt per donar la millor benvinguda als nois, noies i famílies que desitgin veure les nostres instal·lacions i conèixer, de primera mà, els trets més significatius de la tasca educativa.

Una vegada més, doncs, la biblioteca participa en aquesta trobada. Per aquest motiu, hem preparat, conjuntamente amb la  professora de Visual i plàstica, Esperança Garcia,  uns punts de llibre realitzats pels nostres alumnes, que tenim el gust d’oferir a les persones que ens visitin.

Punts de llibre Portes obertes 2016

Punts de llibre Portes obertes 2016

Possibles alumnes de l’ESO i de Batxillerat, famílies, us hi esperem dilluns a la tarda de 16:45 h. a 19:00 h.!

No marxeu del centre sense visitar la biblioteca!

 

Tot seguit, podeu veure una galeria d’imatges de la biblioteca amb una selecció de novel·les que tenen un gran èxit a l’ESO. Estan classificades segon els gènere narratiu. La Sra. Sandra Sarrahima ha preparat els pictogrames que a partir d’hara ens ajudaran a fer més visible el nostre fons de ficció. Els pictogrames els fem servir per primera vegada amb motiu de la Jornada de portes obertes.

Posted in Jornada de portes obertes | Tagged , , | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *