ESPAI EDUARDO MENDOZA

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 valoració total: 0,00 sobre 5)
Loading...

Amb els alumnes de segon de Batxillerat de modalitat humanístic hem gaudit molt llegint i comentant la novel·la de lectura obligatòria La verdad sobre el caso Savolta. Aquesta novel.la es publica l’any 1975 i amb ella Eduardo Mendoza aposta per la recuperació del plaer de narrar, després dels anys de novel.la experimental.

El proppasat 23 d’abril es publica la mateixa novel·la però amb el títol original,  Soldados de Cataluña, que en 1975 va ser prohibit per la censura.

A la nostra biblioteca tenim algunes novel·les del escriptor Eduardo Mendoza i també poden llegir una conversa entre ell mateix i el seu amic Pere Gimferrer publicada a La Vanguardia.

CAM00127[1]

Novel·les d’Eduardo Mendoza i el diàleg, Elogi de la lectura, amb Pere Gimferrer

Si voleu llegir aquest diàleg tant interessant, cliqueu sobre el títol Elogi de la lectura.

Recomanem qualsevol de les obres d’aquest autor. A l’institut gairabé cada curs em parlem de la narrativa de Eduardo Mendoza; a l’ESO, sobretot amb Sin noticias de Gurb, que és ja per a nosaltres un clàssic,  i enguany a batxillerat, amb La verdad sobre el caso Savolta, una novel·la que ha estat pels alumnes de batxillerat un desobriment motl grat ja que els ha permés percebre, entre d’altres coses un equilibri perfecte entre experimentació narrativa i argument carregat d’intriga i sorpresa.

Posted in Eduardo Mendoza, Foment de la lectura, General | Tagged , | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *