NÚMERO 3000 AL CATÀLEG: UNA HABITACIÓN EN BABEL

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 valoració total: 0,00 sobre 5)
Loading...

Libros de texto a formato e-books            Ja hem arribat al número 3000 del catàleg informatitzat EPÈRGAM!

Des de que es va reformar la nostra biblioteca al curs 2012-13, de mica en mica, hem anat adaptant el fons a les necessitats de l’INS ALELLA i, finalment, hem sobrepassat ja l’interessant xifra de 3000. No ha estat fàcil, perquè cada llibre, como no pot ser de cap altre manera, necessita el seu temps per poder avaluar-lo abans de formar part del catàleg. No obstant,  estem contents ja que cada dia treballem, en definitiva , amb un únic objectiu: que els alumnes facin la biblioteca seva. I això s’està aconseguint de bon tros.

El registre 3000 correspón a la novel·la juvenil Una habitación en Babel de l’autor cansino Eliacer, una novel·la on un grup de joves de diferents cultures, que viuen a la Torre, descobreixen que formen part de la mateixa història.

Esperem que us agradi.

UNA HABITACIÓN DE BABEL

 

 

Posted in Catàleg epèrgam, Eliacer Cansino, Foment de la lectura, General, Tutorial catàleg digital | Tagged , , , | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *