Reinici de la biblioteca amb la recuperació del servei de préstec

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 valoració total: 0,00 sobre 5)
Loading...

Tal com es va dir al començament de curs des de l’equip directiu, el de la biblioteca seria un dels primers serveis que s’intentaria restablir si les condicions ho permetien.

Tot i que enguany hem tingut un inici de curs bastant tranquil, cert empitjorament de les dades relatives a la situació pandèmica ens obliguen a ser cauts i, de moment, hem d’informar que la biblioteca encara haurà de romandre tancada.

El que sí podem anunciar és que a partir del mes de desembre tornarem a posar en marxa el servei de préstec per a tots els alumnes i professors.

A continuació us donarem les indicacions sobre el seu funcionament.

– Els passos a seguir per a sol·licitar el préstec d’un llibre apareixen detallats a la infografia que us adjuntem. El primer que haureu de fer és comprovar la disponibilitat del llibre que busqueu amb l’aplicació Epèrgam a través de l’enllaç de la infografia. Una vegada heu trobat el llibre, haureu de fer una foto o captura de pantalla de la fitxa bibliogràfica i enviar-la per e-mail, juntament amb les vostres dades, a l’adreça de correu biblioteca@insalella.cat

– Els llibres o documents sol·licitats es lliuraran a la mateixa biblioteca els dilluns durant el segon pati.

– Les sol·licituds hauran de ser enviades tal com s’indica a la infografia amb una antelació mínima de 24 hores.

– El període de préstec és d’un mes i el retorn del llibre es farà a la biblioteca i també els dilluns al segon pati.

Segueix els passos a la infografía següent:

També volem informar-vos que Biblioteques escolars de Catalunya. Programa biblioteca escolar “puntedu” ens ha concedit un distintiu com a reconeixement de la nostra iniciativa.

Si cliqueu a Padlet accedireu a un tauló on diverses biblioteques de primària i de secundària, igual que nosaltres, exposen la seva proposta de reinici de la biblioteca.

Distintiu concedit per
Biblioteques escolars de Catalunya.
Programa biblioteca escolar “puntedu”
Posted in Catàleg epèrgam, epèrgam, Foment de la lectura, General, Reinici préstec | Tagged , | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *