Sant Jordi 2017

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 valoració total: 0,00 sobre 5)
Loading...

El divendres 21 d’abril vam celebrar la Diada de Sant Jordi a l’institut. Enguany hem organitzat l’acte de lliurament de premis de la mostra literària, del concurs de fotografia matemàtica, de les proves Cangur, dels concurs de llatí i grec, de la portada de l’agenda pel curs 2017-18… S’han donat molts premis, han hagut molts guanyadors i guanyadores, i tots hem gaudit de diferents actuacions musicals inoblidables i d’emocionants recitacions de poemes…

Al centre, la Diada de Sant Jordi és una gran activitat cultural interdisciplinar i transversal, on estan implicats molts seminaris i departaments; especialment, Visual i plàstica, Tecnologia, Psicopedagogia, Matemàtiques, Llengües i Música. Tampoc seria possible una festa com la de divendres sense la participació voluntària de molts alumnes. Per tant, volem donar les gràcies des d’aquí a totes les persones que la van fer possible.

Diada de Sant Jordi dels Castellers d´Esplugues

Algunes fotos de la festa es poden veure clicant aquí.

Més informació aquí.

Posted in Sant Jordi | Tagged | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *