Sant Jordi vist pels alumnes

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 valoració total: 0,00 sobre 5)
Loading...

LOGO-Consell-DelegatsAmpliat

Recollim aquí una entrada redactada per dos representats dels alumnes, en Marc Ciruela i la Laura León:

El dia 22 d’abril vam celebrar a l’Institut d’Alella l’acte cultural de Sant Jordi. Alumnes i professors van col·laborar per organitzar i dur a terme totes les activitats.

Primerament es va fer un intercanvi de llibres organitzat pels delegats, on aquells que havien portat dies abans els llibres que volien canviar (en total van arribar a sumar més de setanta llibres), en van poder agafar d’altres.

A la una va començar l’acte cultural. Presentat per les alumnes de Batxillerat Humanístic, es van donar els premis de la Mostra Literària de l’Institut de totes les categories; els premis de matemàtiques, Fem Mates i les Proves Cangur, i també el guanyador del Concurs de Fotografia Matemàtica. Es van lliurar també diplomes als participants del concurs Odissea; va sortir escollida la portada de l’agenda 2016-2017 i aquells alumnes que havien dissenyat les portades i el diploma de la mostra.

Tots aquests lliuraments van anar intercalats amb diferents actuacions musicals (veu i teclat, una cançó de Michael Jackson, el Cànon de Pachelbel en violí) i recitats de textos i poemes en diferents idiomes.

Volem donar les gràcies a tots els que vau participar, tant en l’organització com en els diferents concursos.

Les fotos que acompanyen aquesta entrada van ser realitzades per Pedro Tomás Morais i el professor Albert Prieto:

Gràcies a tots i a totes els que han fet possible la festa i felicitats als guanyadors !

Posted in Sant Jordi | Tagged | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *