Sílvia Bel a l’Ins Alella

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 valoració total: 0,00 sobre 5)
Loading...

El proppassat divendres 19 de febrer, Sílvia Bel  va visitar per segona vegada l’INS ALELLA  i va realitzar una activitat a la nostra biblioteca que ens va agradat moltíssim a tots i totes que van tenir la sort de assistir-hi. Es tracta d’un taller de recitació poètica, “En veu alta”, programat per la Institució de les lletres catalanes, que al nostre institut el coordinem els professors del seminari de llengua catalana i la biblioteca.

 

Sílvia Bel a la biblioteca

Sílvia Bel a la biblioteca

 

A l’acte van assistir uns trenta alumnes de primer i de segon d’ESO i un grup de Batxillerat. Com havia demanat la Sílvia, alguns alumnes van sortir a llegir un poema triat lliurement. La Sílvia, des de la seva experiència com actriu, amb professionalitat i humanitat, els va ajudar una mil vegades a millorar l’art de la comunicació davant d’un públic.

No podem oblidar algunes de les seves paraules: “Quan sorto a escena hi mano jo… “, “Silenci… abans de començar a llegir”, “Fes una pausa, tens tot el temps del món…”, “Mira al públic quan llegeixes…”, “L’acte de llegir davant del públic és sagrat”, entre d’altres.

 

CAM00372[1]

CAM00375[1]

 

La Sílvia als professors ens ha recordat els fonaments de l’expressió oral i als alumnes els ha ajudat a prendre consciència de la gran importància que te el fet comunicatiu, tant verbal com no verbal.

CAM00380[1]

 

 

Moltíssimes gràcies, Sílvia. Hem aprés moltes coses “de la vida” com ens deies. Esperem que tornis el curs següent i poder pujar, si ens acompanyes, el segon esglaó de l’art de l’expressió oral.

Foto de grup al final de l'acte

Foto de grup al final de l’acte

CAM00405[1]

Recull de fotos de l’activitat “En veu alta” al vestíbul del centre

Posted in Foment de la lectura, Sílvia Bel | Tagged , , | Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *